Писна ли ти вече
имиджът до него?
Тлъстото коремче,
болното му его?
Черното му уиски,
тежките му пури!
Тъпите му близки,
страшни чукундури!
Банковата сметка,
жълтото Ферари!
Златната карнетка,
модните базари!
Шопингът в Милано,
яхтите край Ница!
Долче и Габана,
всяка тлъста пица!
Хубавите дрешки,
скъпите бижута!
Гадните му смешки,
пачките с валута!
Щом забравиш твоя
чичко “безпаричко”,
идвай, ще си мое -
пиленце добричко!
Супички ще готвиш,
телешки джолани!
Бързо ще се кротнеш
далече от Армани!
Куче ще разхождаш,
клетките ще миеш!
Аз ще бъда Вожда,
вечно с мен ще виеш!
Гащи ще ти купя,
даже секси прашки!
Нощем ще се къпя
с динените чашки!
Бебета ще раждаш -
гвардия, кохорта!
С мен ще се спогаждаш,
от любов към спорта!
Юри
Йовев
Февруари
2020 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.