На две места по две,
колко ли, ще струва?
Два и петдесет?
Ок! Купува!
Слънце и море,
на две места по две.
Масичка, кафе,
на две места по две.
Пясък и вълни,
цаца и розе.
На две места по две.
Момент! От тези три.
Мацка русокоса,
на две места по две.
Нека да е боса
с бански на райе.
Колко струва всичко?
Два и петдесет?
Ако може в пликче,
на две места по две.
© Хари Спасов All rights reserved.