Заспиваш ли? И може би в съня ти
препускат буйно огнени коне,
в сладък сън, под паднали клепачи,
откриваш непознати светове.
Ти още вярваш в принцове, принцеси
и твоят свят е пълен с чудеса,
а в него ти, най-чудното му цвете
и най-красивата звезда.
Какво ли мога аз за теб да сторя,
магията докрай да продължа,
да бъда твоята опора,
пристанище за твоята душа.
Заспиваш ли? Аз тука ще остана,
за малко още, просто ей така...
© Таня Панайотова All rights reserved.