Снегът е винаги един и същ,
но ние го усещаме различно.
Сега си във прегръдките на мъж –
вали над теб обичане.
Снежинките ще се превърнат в кал.
Понякога и с чувствата така е:
каквото си получил и си дал,
остава в миг нетраен.
Но пак обичай. Нека се топят
и да изтичат всичките любови.
Те винаги ще ти бележат път –
отново и отново.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Неговата честна поезия се покрива напълно с думите на Есенин, които е поставил като мото в профила си.
Благодаря ти.
И на вас, Искра и Вилдан!
С обич, Елица