Dec 12, 2007, 11:47 AM

На една прекрасна душа 

  Poetry
805 0 5

Туй хубаво, нежно момиче,

с усмивка кат` пролетен цвят,

как никой го мъж не обича

във този компютърен свят...

 

А сигурно доста е имало

ухажващи, силни мъже,

които са подло заминали,

надушвайки брачно въже...

 

Макар че какво е и брака -

без нежност, взаимност, любов -

голяма заблуда ни чака,

че прави живота ни нов...

 

Обичаш ли силно и нежно,

за теб той копнее ли също

Светът е красив и безбрежен -

и радостни сълзи преглъщаш...

 

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??