Sep 7, 2017, 9:30 PM

На една пресечка от мечтата. 

  Poetry » Love
438 1 3

Няма по-страшна болка от ината, момиче. 
Сърцето ти се свива от любов,

а ти се късаш от приличие.
И мълчиш, и стискаш зъби, не признаваш,

че него повече от тебе обичаш.
Инатът малко остро камъче е

и спъва обичта ти на една пресечка от мечтата. 
И страх те е да не паднеш.
Да потънеш в дупката на самотата.
Любовта за смелите е, дето плащат ѝ цената.
От страх да не изгубим равновесие,

не следваме си сърцата.
 

© Йована Петрова All rights reserved.

Първото ми вдъхновение очаква вашето МНЕНИЕ! 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??