Apr 22, 2010, 8:09 AM

На едно момиче... 

  Poetry » Love
620 0 2

/провокирано от "Едно момиче..."- smile 1(Валка)

Помътня огледалото от праха на раздялата.

Моето име недокоснато бе.

Бяхме в мечтите си... Помниш ли, Валя?

От Любов и от Топло две бели криле...

Кой сега е със тебе до морето от нежност?

Кой поднася мечти, изгрев и грозде?

Само хладният вятър те целува небрежно...

Моята болка изстина и е тъжно и грозно...

Ти стоиш до прозореца... Аз съм дъжд по стъклата...

Разтичам се нейде в отреченото мълчание...

Тайно, без обещания, ти целувам ръката,

порастналото момиче и нямото ти  страдание...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??