едни и същи писма
по кратки от послеписи
"страхуваш ли се от болката
няма ли да ти липсва"
едни и същи жени
загрижени за моите липси
няма как да е истина
тази всеобща зависимост
не вярвам в стихотворения
на скитници и пияници
и на Господ му трябва къща
да си събуе сандалите
и сам пия достатъчно
за да се скитам на изток
ще си позная обувките
когато поискам
онова писмо не дочаках
същата сантименталност
трябваше да е отдругаде
да е писано наобратно
© Ди All rights reserved.
при теб винаги е ПЪЛНО!