Jan 29, 2012, 5:12 PM

На Катерина Билай 

  Poetry » Phylosophy
1396 1 0

Бяла светлина, поток извира
в дълбочина от нейната душа.
Благословена от Твореца да лекува
душата първо, после и плътта .

Не лека орисия, отговорност
поела на плещите си е тя.
И сила чрез ръцете си намира,
молитва шепнейки в безкрайността.

Една жена тъй мила, благородна,
раздаваща  утеха, топлина.
Докосването нейно дава сила.
Изчезва всяка болка и злина.

tanelia
28.01.2012

© Мариана Георгиева -Танелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??