Apr 7, 2012, 10:57 AM

На кратко 

  Poetry
805 0 16

 

И даже и да се пролее гъста кръв от тъжен спомен,

дори и по асфалта отпечатана, с пороен дъжд... ще се отмие.

Но жива и непреодолимо жилава е силата на рана - без любов бездомна,

която дълго ни тежи и чака ни, в обятията си  взаимни - да се преоткрием...  

 

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??