Ще помътнее блясъкът в очите ми.
Ще се набръчка нежната ми кожа.
За куп неща, които ще съм искала,
ще разбера, че са били без стойност.
Ще остарея като всички. Но красиво!
С годините телата избледняват
до някаква прозрачност и душите ни
на място на лицата ни застават.
Ще съм доволна от живота. И смирена
ще се завърна у дома - във Светлината.
Познавам Рая. Стана част от мене
в мига, във който хвана ми ръката.
© Алена All rights reserved.