Apr 27, 2008, 5:17 PM

На края на света 

  Poetry » Love
1050 0 4

Там, дет чернее се небето,

където слива се с морето,

дето птица щом лети

ръси за всички мечти.

 

Там, дето зората красива

ярко мрака разбива,

де щом риба преплува

всеки чуден сън сънува.

 

Там, на брега на океана,

облечен с червена премяна,

седяхме аз и ти,

огрени от топлещи лъчи.

 

Там, на края на света,

аз не бях сама,

ти беше до мен,

в края на последния ден!

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Супер е
  • Там, на края на света,

    аз не бях сама,

    ти беше до мен,

    в края на последния ден!

    Страхотно еееееееее!!!!Браво!


  • Вълшебна е представата ти
  • Много красив стих.Поздрав!
Random works
: ??:??