Apr 10, 2016, 10:44 PM

На мама 

  Poetry » Other
515 0 1

Времето е относително понятие, 

отнема ни последната минута...

Като част от древното проклятие, 

да живееш като куче, по принуда...

Да броиш секундите до края, 

да отмерваш със сълзите време, 

от света да си отидеш най- накрая,

някого обикнал повече от тебе...

 

Сърцето ми от днес ще бие

с онази траурна камбана,

а ти където и да си - помни ме! 

Любовта не си отива, когато е голяма...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??