Mar 11, 2021, 7:52 AM

На Мама 

  Poetry
265 0 2

 

Ти ме роди,
ти ме отгледа,
ти ме възпита,
ти ме извая човек.
Ти ме научи на честност, 
ти показа ми що е почтеност, 
ти пося в мен любов и стремеж към достоен живот. 
Ти си духовната моя подкрепа,
ти си мой лъч светлина, 
коректив безпогрешен 
на моите светски дела. 
Майчице моя, свещена и свята, 
до мен още дълго бъди, 
защото думите не стигат само
за да прошепвам - обичам те, Мамо! 
 

© Климентин Чернев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??