С мен е трудно да бъдеш
по-висок от тревите.
Не пося, как да жънеш
от ръцете ми жито.
С мен се диша по малко,
понякога на пресекулки,
а в горчивото сладко
се целуват светулки.
С мен живота е буре
не с вино ,а с пирони,
ти не стъпвай отгоре,
душата ще се отрони.
А е страшно без нея...
безнадеждно пробита.
Искаш вятър да вея,
но на мен ми се диша.
© Николина Милева All rights reserved.
Поздравче!