Jan 24, 2017, 11:27 AM

На моите мисли адреса 

  Poetry » Love
351 0 3

Вероятно ще сбъркам момента,
за това просто имам талант!
Ще си мисловно на друга планета
и едва ли съм там абитант*,
но на моите мисли адреса
често води до твоята врата
и се питам дали пък не беше
в грешка стихът ми? Не знам.
Ще почакам, спряла тихо на прага,
да отмине тоз неловък момент.
Не съм ли добре дошла и тогава,
ще си тръгна… и ще те скътам във мен.

 

*от фр. habitant – обитател, жител

 

27.04.2016

© Надежда Тошкова All rights reserved.

за кофти уцелените моменти...на които съм майстор :-)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??