Dec 3, 2011, 11:01 PM

На моя любим 

  Poetry » Love
1538 0 3

И ето ме във малката ти стая - 

червена коледна звезда.

Да бъда друга аз за теб не зная

и ще ти светя във тъма.

 

Ти гледаш петолъчното ми тяло

и някак ставам по звезда.

Затуй блестя щастлива до премала,

да стигна мрачните дъна.

 

И там избухвам - влюбена светулка,

родена само от звезда.

Добре дошъл на тихата ми люлка -

стопанин ти си ú сега.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??