Jul 30, 2009, 12:55 AM

На моята дъщеря! 

  Poetry » For kids
2316 0 6

Приказка, милувка,

детенце малко спи.

Даваш му целувка -

отваря весели очи.

 

Пита то за мама, тати,

казва стихче, пее от зори.

Хваща за ръчичка бати -

започват весели игри.

 

Вече ходи на градина -

чувства се голяма кака,

иска още догодина

да чете, да учи и да смята.

 

Недей да бързаш, мъничко детенце!

Животът цял е той пред теб!

Като на шега от крехкото листенце

ще порасне - да е сладък като мед!

 

 

© Милко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??