Jan 17, 2008, 7:55 PM

На моята красавица 

  Poetry
704 0 4

В сиянието на твойто личице,
красива моя,

виждам цялото небе.

Със звездите в твоите очи,
зорнице малка,
озаряваш мойте дни!


С топлата прегръдка твоя,
мъничка принцесо,

с щастие изпълваш ти душата моя!

Усмивката ти ясна, чиста,

снежинке моя,
сияйна е и тъй лъчиста!



Думи нямам, да ти кажа
колко те обичам аз.

Но ще намеря начин да покажа,
че щастието Ти си в този час!

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??