Mar 22, 2011, 7:42 PM

На моята любима 

  Poetry » Love
530 0 3

Не ме е страх да засвиря
на китара със тръни,
заместили струните...

 

Знам, че капките алени
от пресните рани
ще станат на ноти.

Ще напишат най-чудна мелодия,
най-нежна и пълна с любов.
Ще докоснат душата,
за да разцъфне в рози тя.

И тогава китарата по-нежно ще свири,
ще се превърнат на истински струни тръните
и Орфей ще се обърне и ще ни завиди.

© Кирил Айдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??