May 18, 2020, 12:23 AM

На моята малка дъщеря 

  Poetry » Other
1079 1 0

Мила моя, ти още неродена си,

но си те представям ясно в своите мисли,

там мъничка и крехка си, 

но вече дните ми до края ти осмисли!

 

Очаквам те с неистов трепет в душата

необяснимо е, но вече моя дъх на теб е посветен

и все по-благодарна съм аз на съдбата,

че позволи ти да си избереш точно мен.

 

Ръцете ми треперят от желание

да почувстват мъничкото ти телце,

да те обгърна на топло в своите обятия,

тъй както нося те сега под моето сърце.

 

Скоро мила моя, много скоро

ще се запознаем ние двете с теб

и всичко друго е на място второ,

защото душата ми принадлежи на теб!

 

С обич: Мама

© Незабравка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??