May 24, 2007, 11:06 AM

НА МОЯТА УЧИТЕЛКА 

  Poetry
13367 0 4
                          НА  МОЯТА  УЧИТЕЛКА

                КАКВО   Е   ВРЕМЕТО   ОТМИНАЛО,
                БЕЗ СПОМЕНИ  КРАСИВИ И ДОБРИ?!
                И  ДУМИТЕ  ВИ  ИСКРЕНИ, В ГОДИНИТЕ,
                ОСТАВИЛИ В СЪРЦАТА НИ СЛЕДИ...

                ПРИВЕЧЕР, УЧИТЕЛКО   ЛЮБИМА,
                ПОЗДРАВ ИСКРЕН ПРИЕМИ ОТ МЕН!
                ОТМИНАХА НА БЯГ  ГОДИНИТЕ,
                НО ПАК СЕ СРЕЩАМЕ В МАЙСКИЯ ДЕН...
   
                ОЧИ ДА СРЕЩНА,  РАЗВЪЛНУВАНИ,
                МАКАР   БЕЗ   ТЕБЕШИР   В   РЪКА...
                МИГОВЕ ЩАСТЛИВИ, НЕПЛАНУВАНИ,
                ПОДНАСЯМ С ИЗНЕНАДА, ЕЙ ТАКА.

               СЛЕД  ВРЕМЕ  И  РОЗИТЕ КРАСИВИ,
               ЩЕ  ВРЪЩАТ  СПОМЕН НАЙ-БЛАЖЕН...
               ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, УЧИТЕЛКО ЛЮБИМА,
                С ДЪЛБОК ПОКЛОН ОТ ВСИЧКИ И ОТ МЕН!
            

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления и от мен , Много хубаво
  • Хареса ми много! Тази година го усетих за първи път - какво е да се върнеш в училище на 24 Май и да видиш всички свои учители... Чувсвото е велико
  • Спомени красиви!
  • Мило посвещение!
    Поздрав!
Random works
: ??:??