Feb 27, 2009, 10:48 PM

На Него 

  Poetry » Love
623 0 3

Как искам пак да съм щастлива.

Как искам да ме будиш ти в нощта

и с топлата си длан

да милваш моята снага.

А когато слънцето изгрее,

отново да обсипеш с целувки утринта.

Ах, как искам отново да си тук,

как искам да те видя пак,

но ти изчезна в онзи черен миг,

щом спусна се над теб смъртта

и черни дрехи вместо теб

обгръщат тялото в нощта.

© Галя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??