Nov 26, 2019, 8:16 AM

На неверен-вярна 

  Poetry » Other
456 1 1

Неверни мъже ме прегръщаха,
на лъжите им вярвах,
както вярвах в насъщния
и сама си избрах самотата,
че е по-добре сам,
отколкото в лоша компания.
А тях несъмнено ги чака забвение,
а на мен не ми трябва
лъжливото им одобрение,
че може би не Бог,
а те отдавна са се осъдили.
Дали да простя?!
Не съм толкова милосърдна!

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви,успешен ден и прекрасни празници!
Random works
: ??:??