Jun 25, 2006, 11:32 AM

На нея 

  Poetry
1405 0 5
През чашата кристална с вино
във погледа ти аз любов прочитам
на мен ти можеш да признаеш
за грешките да се разкаеш

Две свещи в тъмното догарят
в последен танц телата ни се сливат
притеглям те към себе си
и устните ни с жар се впиват

Сълзите ти се стичат по гърдите ми
и тъжно погледът ти в мен се взира
прокарвам пръсти през косите ти
и болката във тебе виждам

След бурна нощ и ласки нежни
лежим в завивките горещи
и силна страст те завладява
сърцето ти за мен кoпнее

Ридаеш тихичко във стаята
във тъмното очи си взряла
и болката горчива в теб умира,
а жажда за любов напира.

© Стефан Чакъров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрав!
  • Стефан ...красиво е, но оправи грешката "кОпнее"
  • Любовта и болката колко близо стоят една до друга...
  • "и болката горчива в теб умира,
    а жажда за любов напира."

    Поздрав за текста!
  • Влюбено звучиш!
    Може да се пипне още и ще стане великолепен стих!
    Поздрав и щастлив ден Стефан
Random works
: ??:??