Dec 28, 2008, 9:21 AM

на Ники 

  Poetry » Humour
619 0 2

Ники

 

Ники, как си?
Ники, къде си?
Ники, ела!
Ники, недей да се бесиш!
Ники, ще слушаш ли тази година?
Ники, ела с мен в магазина.
Ники, бонбон ще ти купя, да знаеш.
Ники, ела да ме гушнеш - недей да се маеш.
Ники, знаеш колко съм бойна, нали?
Ники, спокойно - с възглавница не боли.
Ники, не мога да измисля нищо свястно.
Ники, ако продължа ще стане опасно.
Ники, хайде днеска до тука да спрем, а?
Ники, друг път за теб ще напиша поема.
...

 

Посветено на един добър приятел nikola4ko. Нали знаеш колко обичам да се гавря с теб. :) Надявам се това да те усмихне. :)

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Опитай първо да напишеш стих, поемата може да почака.
  • не е хубаво да се гавриш с хората,Яна!
Random works
: ??:??