Sep 24, 2009, 1:16 AM

На оная 

  Poetry » Other
588 0 3

Без да съм те виждала, те знам -

лъскава като измама,

като лъжата нямаш срам

и имената ти край нямат.

 

Обичаш да си между двама,

страхуваш се от самотата,

за мене си оная само,

която кръсти се с краката.

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??