Dec 8, 2007, 12:58 PM

На палавия листец 

  Poetry » Other
632 0 28
 



Листец пред погледа ми мина,
танцуващ, малък, палав,
и мислите ми той препъна,
без малко щях да падна.

Листецът, почернял от студ,
във храстите се шмугна,
изгони прежния ми смут,
довя таз мисъл чудна.

Едно листо... а грейна в мен,
денят започнал вяло,
Листец, от полет запленен,
обагри сивотата в бяло.

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??