Nov 22, 2011, 9:21 PM

На прощаване 

  Poetry » Love
388 0 2

Погледнах плахо през стъклото

как помахваш ми с ръка -

с усмивка на лицето,

но и с мъничко тъга...

 

Обърнах се и си представих

един различен свят за нас.

Но тръгна автобусът плавно

и се събудих бавно аз.

 

Оставих те на тази гара

с надеждата, че някой ден

ще бъдем с тебе двама,

макар и само за момент.

 

И като сбъдната мечта

дойде внезапно този миг,

за да напомни ми за теб

и бързо той да отлети.

 

Сега обръщам се отново

да си представя онзи свят,

но очите си затворям

и ме обзема онзи страх...

 

... да бъдем с теб отново двама,

дори и само в този миг,

да те изгубя пак накрая

и жестоко пак да ме боли.

© Велислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??