Jun 6, 2014, 9:22 PM

На първа и последна среща 

  Poetry » Love
383 0 0

                                               На  първа  и  последна  среща

 

 

                            На  първа  и  последна  среща  ме  покани.

                            Къде  ще  искаш  да  ме  отведеш?

                            Във  миналото – да  лекуваш  рани

                            Или  да  глътнем  глътка  въздух  свеж?

                            На  първа  и  последна  среща  ме   покани.

                            Да  влезем  ли  в  изтеклата  вода?

                            Да  бъде,  щом  със  тебе  сме  избрани!

                            Ела  при  мен  без  грамче  суета!

                            Ще  бъдем  с  тебе  в  друго  измерение,

                            Един  до  друг,  тъй  както  си  мечтал,

                            Но  пак  ще  сме  от  земно  поколение,

                            Сърцата  си  превърнали  в  метал.

                            Без  тях  да  литнем  с  теб  в  небитието –

                            Душите  плахи  ще  се  съединят!

                            „Ще  се  откажа”  -  казваш  уж  превзето,

                            Но  всъщност  плът  и  кръв  във  теб  горят.

                            Да  тръгна  ли  за  първата  ни  среща?

                            Последна  няма  да  се  състои.

                            В  живота  мъдър  станах  вече  веща

                            И  най-добре  до  тука  остави!

                            

                        

 

 

 

                            

                         

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??