Jul 16, 2006, 8:21 PM

На път 

  Poetry
539 0 4


На път

Не тръгвам никъде
без молив
и без бели листи.
Научих, че дори
храна да нямам,
записвам ли
"случайно" тръгналите
мисли,
мечтите
ще ме хранят мъдри
и всички
"запечатани" слова
ще бъдат ...хляб и вино,
... и любов.
Как искам
да ги подаря,
със Вас да се събудят
за живот,
защото те са плод,
на есента ми
слънчевия ...плод.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??