Jan 6, 2010, 4:49 PM

На себе си не ще простя 

  Poetry » Love
1150 0 5

Простила съм на много хора,
на тебе също ще простя,
но знаеш ли каква умора ми струва да простя на низостта?...
Защо е трябвало да те разбирам?
Защо е трябвало да те щадя?
Ти съществуваш...
Аз умирам...
И знам:
на себе си не ще простя!

© Надето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??