Представяме Ви най-харизматичния, най-невероятния и най-най-поетичния дует на Човек (Анна Станоева) и Елишка (Елица Стоянова) :-)))
Кой ли дявол мъ накара,
сикретарка аз да стана,
чи ни можи вечно със поетити,
да си пишими куплетити.
Трябва рабута да хвана,
по-назад да ни остана,
шъ купирьм, шъ принтирьм
и от сайта шъ възирам.
Аз си знаих, чи ут шефа,
няма да са скрия и в кинефа,
ша ма дебни, ша ма юрка,
ша ма скъсва кат пичурка.
Но пък аз съм си инат,
все намирам някой чат,
дету да мий интиресну.
Да ни мислите, чи мий лесну!?
© Анна Станоева All rights reserved.