Нощта е сляпа
измамна е....,
тежко диша Земята
падат звездите
помръкват сърцата
Утрото е с цвят
на дива теменуга.
Ти си сънена роса
с дъх на роза.
Следобедно слънце
позлатява
цъфнали гербери.
Вечер
цветни орхидеи
шепнат -
желание и радост.
......................................
Отвори очи - Любов!
© Росен Иванов All rights reserved.