Jun 11, 2017, 8:37 PM

На сина ми 

  Poetry » For kids
3122 1 0

Мое малко юначе,
мое малко момче,
ако тихо заплачеш,
плаче мойто сърце;
мое щастие бяло
и причина една,
част от моето тяло
и от мойта душа;
моя вярна посока
и най-чиста любов,
моя цел най-висока,
смисъл в този живот,
всеки миг ще се моля
здрав да бъдеш и жив,
своя път да намериш
и да бъдеш щастлив!

 

 

© Биляна Дар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??