Jun 2, 2013, 5:42 PM

На славея 

  Poetry » Other
502 0 0

НА СЛАВЕЯ

 

Защо ме трогва твоята песен?

Дали защото обичам да пея

и с твоята песен сърцето ми сгряваш?

Или защото любовно унесен,

с поглед отнесен

ти душата си на всички раздаваш?

 
Макар да се криеш, тъй нежен и скромен

и слава да не търсиш в света ни огромен,

днес почти няма място тук, на Земята,

където за теб да не знаят, защото

звучи и днес твоята песен позната,

там нейде в листата и слави доброто. 

© Ренета Панкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??