Nov 10, 2022, 10:43 PM

На Сузи 

  Poetry
239 1 2

НА СУЗИ

 

Сънуваш ли? Аз още пия,

и все към теб извръщам взор!

Сред облаците да те видя

или в училищния двор.

 

И все така те чувствам - моя!

И все така се чувствам - твой!

След всички тежки катастрофи

намерих верния завой!

 

Сънувай! Аз ще пия още, 

а след това ще прелетя

над всичките самотни нощи

и тих до тебе ще заспя!

 

Емил Стоянов

© Емил Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??