Apr 20, 2012, 12:09 AM

На сърцето последния зов 

  Poetry » Love
497 0 2

 

 

То в мене дълбоко стаено,

покрито е в черна тъга.

Самотно и наранено,

все ще жадува за любовта.

 

То с последен зов ще изрича

тези болезнени и силни слова.

Че в теб само то ще обича,

не познава друг на света.

 

На сърцето последния зов,

тон отмалял и някак си глух.

На теб ще се моли за капка любов,

ти чу ли мелодията, защото аз вече я чух.

 

На мойто сърце последния вик,

не почувства ли ти любовта.

Не видя ли любовния лик,

или само видя мойта тъга.

 

И сърцето след теб ще крещи,

не чу ли тъжния зов.

Едва ли някога обичал си ме ти,

щом никога не си срещал любов.

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??