Jul 10, 2006, 10:29 AM

На теб 

  Poetry
793 0 10

Натиска ме близък, но далечен, топъл поглед дълбок.
Дали да прекрача в простор неизследван, без дебнене?
Дали да докопам страха и го сграбча със скок?
Че духът ми, плътта ми до глад за любов са доведени!

Но преди да простя и простра изнемогнал в нозете ти
тази мърша охранена - душата ми гладна и жадна,
ще се боря без дъх, ще те тегля нагоре към себе си,
та дори моят връх да е дъно на твоята бездна!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??