Jun 24, 2019, 4:24 PM

На Уенди (Бианка Габровска) 

  Poetry
582 0 2

 На Д-р Бианка Габровска

 

Сетивата
заридаха:
„Без Бианка скръб и пустота е...“

 

А словата
възклицаха:
„Поетесата от днес звезда е...“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??