Mar 8, 2020, 7:40 AM

На всички жени 

  Poetry » Love
739 0 0

На всички жени с обич

 

Жената е красива изневяра,

която крие в своето сърце

ненужната на никой вяра,

че да е вярна ще е по-добре.

 

Тя знае, че ще ти избяга

дори от сватбеното тържество,

а остане ли, то е да стяга

оковите, за тебе божество.

 

Ний често със жените си играем

или поне си мислим, че е така,

но всякога стремим се и гадаем

да им дадем и скрием любовта.

 

Жената е прелитащо хвърчило,

изпуснато от нечия ръка,

дълбоко в себе си прикрило,

че не му трябва свобода.

 

Жена - това е мойта майка.

Жена - това е мойта дъщеря.

А тази, дето цял живот до мен се вайка,

ще трябва да е моята Жена.

 

И гузен, че обичам всички,

аз крия своята вина:

  • Да мила. Ти си единствена, едничка...

И най-красива на света.

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??