Nov 20, 2014, 6:12 PM

На всичките жени, които ме обичаха 

  Poetry » Love
531 0 0

На всичките жени, които ме обичаха

 

На всичките жени, които ме обичаха –

едно огромно благодаря,

на тях единствено разчитах

себе си да оценя.

 

На всичките жени, които аз обичах –

едно огромно благодаря,

на тях аз истински се вричах

и усещах любовта.

 

Какво е славата, ако те няма –

да кимнеш и да кажеш – бе добре,

то всичко друго е измама,

ако го няма вашето сърце.

 

На всичките жени, с които се обичах –

едно огромно благодаря,

на тях все още аз разчитам

да се родя и да умра.

 

Ботьо

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??