Jan 3, 2017, 9:31 PM

На всичко съм готов 

  Poetry » Other
303 0 6

Съдба... Защо си тъй жестока!?

Защо наказваш ме със мисли тъжни?

Защо проклинаш любовта ми?

И караш ме да съм самотен.

Моля те кажи ми, любов ти дивна!?

Защо задаваш ми ти тоз въпрос?

От който знаеш мила отговора прост.

Прегърни ме, моля те сърдечно...

Отдай се на чистата любов.

Загубен съм, без теб не мога...

Защото всичко друго и тормоз.

Любов, любов, за тебе мила 

на всичко съм готов.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??