На Barona 38 (Ивайло Терзийски)
Познавам аз един Вълшебник.
Той думите в цветя превръща.
Разпалва в мен огньове древни
и в спомените ми се връща.
Насън ме кара да мечтая,
завива ме със чудни мисли.
Разбрала в себе си безкрая,
душата ми лети най-чиста.
Вълшебникът ме приласкава,
чак до звездите ме издига
и думите му засияват,
записани в Небесна книга.
Веднъж открила го, не мога
куплетите му да забравя...
За мен са зов, любов, тревога -
следи в живота ми оставят...
© Нина Чилиянска All rights reserved.