Jan 2, 2018, 10:23 AM

Начало 

  Poetry
309 2 13

Годината започна

със слънце във стъклата.

Навън утихна даже

и палавникът-вятър.

 

А зимата е щедра

на слънце, тиха милост.

И ясна е, и ведра,

студа жесток стопила.

 

И няма сняг и бури,

и някак ми е скучно.

От миналите грешки

урока не научих.

 

От утре ще съм друга -

добра, разумна, зряла.

Каквато бях навярно

в предишната раздяла.

 

1.01.2018

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??