Oct 25, 2024, 6:13 AM

Начало или тишина? 

  Poetry
77 1 1

Начало, скрило идеала свой...

продало без свян свобода .

Налага свой си режим...

за облага на само един.

 

Без капка съмнение...

взима решение,продава съдби...

единствено само за своя изгода.

Злите владеят земите човешки!?

 

И вълци глождят човешките кости.

А вярата, тя отдавна забравена...

отхвърлена и омерзена.

Кой ли ще наложи вето и небето опази чисто?

 

Ще постави ново начало!

Не развито ,хилаво ,вяло.

Ръмжи болката...страда душата

и пак сме на края на тишината.

 

 

 

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??