Mar 12, 2018, 11:02 AM  

Над червената скала! 

  Poetry
303 2 0

Звукът на чановете в тази долина
понесена от вихрите на  времето
се къпе в слънчевата светлина!

 

Натрупани на мислите ми семето

покълват тихо в моята душа

и на цветя превръщат се и болката и бремето...

 

Там - на върха на тази планина
в небето и синеещо над знамето
летим със гарван над червената скалá!

 

Понесени от вихрите на  Времето...

© Ангел Милев All rights reserved.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1802072153161870&set=a.185685211467247&type=3&theater

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??