Aug 27, 2009, 8:59 PM

Надежда 

  Poetry
413 0 2

Самота злокобна сърцето раздира,

тъгата вековна при мен все се спира.

Hищожен клетник, седя аз в бордея

и мисля, мечтая и тъй все копнея.

 

Копнея за дните, в които да мога

да любя, да мразя, без таз тревога.

Копнея за таз, що мен ще обича,

не майка, а либе в мен да се врича!

 

Самотен съм ази, без никой до мене,

в мрак всепогълнат, а душата ми стене.

Но сигурно нявга и мой час ще настъпи,

надявам, надявам се аз да се случи.....

 

 

© Славейко Славейков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесах написаното,само малко го позаглади! А от самота не се оплаквай,
    младо момче. Предстоят ти много любови и разлъки, още си много млад.
  • ...Пожелавам ти случване!Поздравче!!!...
Random works
: ??:??