Nov 7, 2013, 11:18 PM

Надежда 

  Poetry » Love
486 0 0

Нахлу в живота ми бавно, внимателно.

Докосна душата ми с нежна ръка.

Не се впусна в приказки празни.

Реши да откриеш дали съм "единствена".

Бавно разкриваше своята същност

(според мен наранена душа).

И ме питаше само единствено:

"Как си? Наред ли е всичко със теб?"

Продължи да ме пазиш от бремето.

С мен споделяше само усмивки.

А дали ще настъпи и времето

да си бъдем по-близки, открити...

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??