Jul 29, 2023, 7:35 AM

Надежда 

  Poetry » Love
215 0 0

Дори и да не виждам аз очите ти го зная, че истинска си ти, скитаща се там някъде в безкрая. 

Смяташ ли, че ми нужно за сърцето, физическата твоя красота? 
Това ли впечатление аз във теб оставих, че не искаш да обикна твоята душа?

 

Различни сме със теб, а може би и чужди?
Но повярвай, че без теб, животът ми преди бе изпълнен с нужди. 
Казваш ми, че бил съм аз, неискрен в чувствата си и делата. 
Но няма как да видиш ти, какво изпитвам аз в сърцето ми  и във  душата. 

 

Всеки ден надявам се и си мечтая, че някой ден ще ме погледнеш, както аз те виждам във представите си там някъде в безкрая. 
Но уви това мечти са само на хартия и както във живота случва се навярно, надеждите към теб във бедеще ще ме накараш от сърцето си да ги изтрия.

 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??